Acasă Politica Adrian Ţuţuianu confirmă: Pro România votează moţiunea de cenzură

Adrian Ţuţuianu confirmă: Pro România votează moţiunea de cenzură

776
DISTRIBUIȚI

Sosit la Timişoara pentru evaluarea filialei locale a Pro România, vicepreşedintele partidului, Adrian Ţuţuianu, a anunţat că formaţiunea va vota cu toţi cei 29 de parlamentari moţiunea de cenzură. Dar, ulterior, prima opţiune pentru formarea unui nou guvern va fi tot PSD, dar cu altă conducere.

„Un lucru e sigur, votăm moţiunea, avem nevoie un guvern mai bun. Următoarea opţiune este să stăm la masă cu PSD, fără actuala conducere, şi cu ALDE. Vrem un guvern restructurat, un prim ministru bun, mai puţini angajaţi pe cabinete, un program guvernamental adaptat. Dacă nu putem face această majoritate suntem deschişi, discutăm şi cu alte formaţiuni politice. Noi suntem în măsură să oferim oameni şi expertiză. Va trebui să stăm la masă cu toţi cei care doresc să facă parte dintr-o majoritate, fie şi PNL. Toţi cei 29 de parlamentari ai noştri vor fi prezenţi la votul pentru moţiune şi vom vota la vedere. Suntem partid de centru stânga, deci ne orientăm spre această parte a politicii”, a declarat Ţuţuianu.

Oficialul Pro România a mai menţionat că soluţia cu un prim ministru tehnocrat nu e una viabilă, partidele trebuind să-şi asume guvernarea. „Pe Cioloş nu mai vrea nici Iohannis să şi-l asume”, a mai spus Ţuţuianu.

Comentarii

comentarii