Acasă Politica Adunare generală APCAN

Adunare generală APCAN

DISTRIBUIȚI

Miercuri are loc adunarea generală SC APCAN SA (Societatea de managemenet a apei şi canalului), în sala mare a Palatului Administrativ, la ora 10. Această societate are ca acţionar majoritar Consiliul Judeţean Timiş şi 66 de comune ale judeţului intrate pe bază de voluntariat. „Din 2004 de la înfiinţare APCAN a sprijinit primăriile judeţului membre cu bunuri de peste trei milioane de lei constând în pompe submersibile, conducte pentru alimentare cu apă, apometre şi robinete pentru branşamente de apă şi altele”, spune Marius Popovici, fostul vicepreşedinte al CJ Timiş, preşedintele consiliului de administraţie al SC APCAN SA. 
„Orice solicitare a fost rezolvată operativ în decurs de două-trei zile, lucru greu de crezut în cadrul unor investiţii sau lucrări bugetate.
Din ordinea de zi – darea de seamă, bugetul şi bilanţul. Sunt aşteptaţi primarii comunelor membre având în vedere şi faptul că voi prezenta cu această ocazie ca un ghid ajutător pentru primarii judeţului – pliantul „Satul timişean între realitate şi perspectiva europeană 2009” cu modele de trame stradale, intersecţii şi parcări rurale”, spune Marius Popovici.

Comentarii

comentarii