Acasă Administraţie Aeroportul utilitar de la Cioca are regulament nou de funcţionare, după ce...

Aeroportul utilitar de la Cioca are regulament nou de funcţionare, după ce consilierii judeţeni s-au lămurit cum stau lucrurile

839
DISTRIBUIȚI

maxair ciocaDupă ce a iscat un adevărat scandal inter-partide, noul regulamentd e funcţionare al aeroportului de la Cioca a fost aprobat de consilierii judeţeni în cadrul unei noi şedinţe, fără probleme, dar la pachet cu mici împunsături. Liberalii au încercat să motiveze abţinerea de la precedenta şedinţă, în timp ce preşedintele CJT a dorit doar să constate că iniţial votul dat a fost unul negativ.

Circul artificial apărut la precedenta şedinţă de plen, extraordinară, a plenului CJT legat de proiectul noului regulament al aeroportului utilitar Cioca, şi-a găsit un sfârşit, după ce aleşii judeţului au aprobat propunerea în şedinţa ordinară de dinaintea Paştelui. Dacă la precedenta procedură de vot aleşii liberali s-au abţinut, ceea ce a dus la căderea proiectului, dar şi la pierderea organizării unui concurs de minisateliţi programat iniţial la Cioca, acum totul a fost bine, iar votul acordat a permis adoptarea respectivului regulament.

Votul nu a început până când Nicolae Bitea, în numele liberalilor, nu a menţionat că, de fapt, abţinerea de la precedentul vot nu a fost una negativă, ci doar a apărut din cauza lipsei de informare asupra propunerii: „Noi nu am primit informaţii foarte clare, nimeni nu ştia exact ce se întâmplă acolo. Dar de aici să se ajungă că noi, grupul de liberali, am vrut să blocăm proiectul, este deja mult prea mult”.

Comentarii

comentarii