Acasă Actualitate Aerotravel începe operararea charterele spre insula Skiathos, cu plecare din Timişoara

Aerotravel începe operararea charterele spre insula Skiathos, cu plecare din Timişoara

DISTRIBUIȚI
Skiathos Greece – Drone Video Footage

AeroVacanţe, parte a Grupului Aerotravel, a anunţat miercuri că deschide sezonul vacanţelor în insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din Bucureşti, Cluj- Napoca, Timişoara şi Iaşi, în perioada 29 mai – 25 septembrie şi estimează că 7.000 de turişti vor merge în vacanţă în această destinaţie în acest an. Un sejur porneşte de la 200 de euro de persoană şi include transport cu avion charter, taxe de aeroport, transferuri şi cazare şapte nopţi în vilă turistică. 

”AeroVacanţe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanţelor în insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din Bucureşti, Cluj- Napoca, Timişoara şi Iaşi, în perioada 29 mai – 25 septembrie 2021. Sejururile în insula Skiathos au tarife începând cu 199 euro/persoană şi includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistenţă turistică în limba română şi cazare 7 nopţi în vilă turistică”, a anunţat compania.

Zborul charter este efectuat de compania Tarom şi durează aproximativ o oră şi 30 de minute, în funcţie de oraşul din care se face plecarea.

“Skiathos este una dintre cele mai iubite destinaţii de vacanţă şi pe bună dreptate: este o insulă incredibil de frumoasă, cu plaje cu nisip fin şi ape curate, artă culinară delicioasă şi peisaje spectaculoase. În plus, se află foarte aproape de România şi, aşa cum a dovedit şi anul trecut, este sigură din punct de vedere epidemiologic, astfel că vacanţa aici este un veritabil prilej de relaxare”, a declarat Antonio Niţu, director general al Grupului Aerotravel.

Compania operează de 15 ani acest charter, iar anul trecut între iulie şi septembrie 2020.

“În cele patru luni de operare vom avea plecări săptămânale din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi în premieră din Iaşi, aducând astfel Skiathos mai aproape de inima Moldovei. Sunt încrezător că vom oferi o experienţă memorabilă pentru cel puţin 7.000 de turişti”, a completat Antonio Niţu.

Turiştii români îşi pot petrece vacanţa în Skiathos dacă prezintă rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă s-au vaccinat cu ambele doze, cu cel puţin 14 zile înainte de plecare. În ambele situaţii este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză. În plus, toţi cetăţenii români trebuie să completeze Passenger Locator Form cu 48 – 24 de ore înainte de plecare şi să prezinte codul QR corespunzător acestuia.

”Skiathos rămâne şi în 2021 una dintre cele mai sigure destinaţii de vacanţă din Europa. Autorităţile locale şi centrale greceşti, împreună cu furnizorii de servicii turistice din Skiathos aplică un plan unitar de măsuri sanitare pentru a proteja atât cetăţenii, cât şi vizitatorii insulei Skiathos”, spun reprezentanţii touroperatorului.

Un sejur de şapte nopţi la hotel de cinci stele, cu transport charter avion, taxe de aeroport şi asistenţă turistică incluse are tarife începând de la 572 euro de persoană.

Skiathos este o insulă mică, cu o suprafaţă de 48 km pătraţi şi aproximativ 7.000 de locuitori. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin şi intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini şi preparatele tradiţionale pline de savoare.

AeroVacanţe este agenţia organizatoare a Grupului Aerotravel şi operează curse charter avion către insula Skiathos, insula Skopelos şi insula Alonissos (aeroportul Skiathos), cu plecări din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, dar şi sejururi în Bulgaria, Italia, Hurghada (Egipt), Zanzibar, Republica Dominicană, Mexic, Cuba şi Jamaica.

Fondat în toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agenţii de turism din România.

În prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adică reţeaua naţională specializată în turismul de afaceri şi evenimente corporate care comunică prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania, Fabrica de Vacanţe, care oferă pachete turistice în orice destinaţie prin intermediul agenţiilor de stradă şi al platformei fabricadevacante.ro, precum şi turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate mările şi oceanele lumii, şi AeroVacanţe.

 

Comentarii

comentarii