Acasă Eveniment Afacere de 302.980 lei. Un “antreprenor” din Timișoara vindea produse contrafăcute. Polițiștii...

Afacere de 302.980 lei. Un “antreprenor” din Timișoara vindea produse contrafăcute. Polițiștii i-au făcut dosar penal

DISTRIBUIȚI

La data de 11 ianuarie, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul I.P.J. Timiș, împreună cu inspectorii din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală 5 Deva, au desfășurat în Timișoara o acțiune vizând combaterea faptelor de evaziune fiscală și verificarea respectării legislației din domeniul proprietății intelectuale.

În cadrul activităților desfășurate, a fost identificat administratorul unei societăți comerciale, din Timișoara, un bărbat în vârstă de 54 de ani, care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte ce purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare la prețuri cuprinse între 100 și 1400 de lei.

În vederea continuării cercetărilor au fost ridicate 287 de produse de îmbrăcăminte de diferite mărci, în valoare de 302.980 lei (preț de vânzare).

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Comentarii

comentarii