Acasă Eveniment Afaceri într-o familie de români descoperite la Vama Nădlac: i-a vândut tatălui...

Afaceri într-o familie de români descoperite la Vama Nădlac: i-a vândut tatălui un Touareg furat

235
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un cetăţean român la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touareg, în valoare de 40.000 de lei, căutat de autorităţile din Italia.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touareg. La controlul de frontieră el a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia. Şoferul a declarat că a făcut un schimb de mașini cu fiul său: i-a dat un alt autoturism şi 500 de euro pentru Touareg.

Mijlocul de transport în valoare de 40.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Comentarii

comentarii