Acasă Sănătate Affidea România a inaugurat un centru de diagnostic PET-CT în Timișoara

Affidea România a inaugurat un centru de diagnostic PET-CT în Timișoara

1912
DISTRIBUIȚI

affidea timisoaraAffidea România își continuă dezvoltarea la nivel național prin deschiderea unui centru PET-CT în județul Timiș, care va deservi pacienții din întreaga zonă de Vest a României, Affidea România ajungând astfel la un număr de 17 centre în toată țara.

Cu o investiție de 1,8 milioane de euro, centrul Affidea Timișoara va pune la dispoziția pacienților din Vestul României cea mai performantă investigație de diagnostic incipient, localizare, stadializare și monitorizare a cancerului – PET-CT.
Noul centru Affidea este situat pe Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 42, se întinde pe două niveluri, are o suprafață de aproximativ 200 mp și cuprinde: camera de investigație PET-CT, camera de achiziție a datelor, camera de dozare a radiotrasorului, cabinetul de consultații, cabinetele medicilor de operare a datelor, camerele de injectare, doua recepții, zonele de așteptare ale pacienților și zona administrativă.
Centrul Affidea din Timișoara se remarcă prin echipamentul PET-CT de înaltă performanță ce va permite medicilor să ofere un diagnostic complet pacienților oncologici în vederea instituirii tratamentului corespunzător, prin echipa medicală de excepție, dar și prin conceptul de design modern, inovativ și prietenos, mediu care va oferi pacienților un confort sporit. ”Inaugurarea acestui nou centru consolidează poziția noastră de lider în servicii de diagnostic imagistic și medicină nucleară pe piața din România. Am fost primul furnizor de servicii medicale care a adus în anul 2008 investigația PET-CT în România. Acum, ne bucurăm că putem oferi pacienților din Vestul țării această investigație de înaltă performanță, mai aproape de casă, acesta fiind un aspect extrem de important mai ales în cazul pacienților oncologici.  PET-CT a schimbat domeniul oncologiei și a îmbunătățit cu mult calitatea diagnosticării și monitorizării tratamentului în afecțiunile oncologice. Sunt încrezător în faptul că tehnologia va continua să se dezvolte într-un ritm extraordinar. Vom continua dezvoltarea, ne dorim să fim prezenți în fiecare regiune a țării și suntem deschiși oportunităților, fie ele noi achiziții compatibile cu modelul nostru de business, fie greenfield”, a declarat Radu Lupu-Gorduza, CEO Affidea România.

 

Comentarii

comentarii