Acasă Eveniment Aflat la cumpărături cu familia, un jandarm a depistat, în parcarea unui...

Aflat la cumpărături cu familia, un jandarm a depistat, în parcarea unui centru comercial din Timișoara, doi tineri având asupra lor substanțe susceptibile a fi interzise

DISTRIBUIȚI

Duminică, 3 martie a.c., în jurul orei 14, un jandarm din cadrul Grupării Mobile Timișoara, aflat în timpul liber, a depistat în parcarea unui centru comercial din Timișoara, doi tineri în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, având asupra lor substanțe susceptibile a fi interzise.

În timp ce se afla la cumpărături cu soția sa, jandarmul a observat doi bărbați care preparau o țigaretă cu aspect atipic. El a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmerie prin dispecerat, apelând totodată la ajutorul unui alt coleg despre care știa că locuiește în zonă.

În urma verificărilor efectuate, asupra celor doi bărbați au fost depistate 3 pliculețe transparente ce conțineau o materie vegetală susceptibilă a fi interzisă la deținere.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru încălcarea prevederilor legale privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, predând documentele organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii