Acasă Eveniment Agresor sexual prins cu ajutorul mamei unei fetițe de 10 ani, din...

Agresor sexual prins cu ajutorul mamei unei fetițe de 10 ani, din Timișoara. Copila fusese racolată de suspect pe o rețea de socializare

1452
DISTRIBUIȚI

catuse-shutterstock

Mama unei fetițe de 10 ani din Timișoara s-a dat drept fiica ei ca să-l prindă pe agresorul sexual al acesteia. Copila fusese racolată de suspect pe Instagram, însă a arătat imediat mesajele părinților. Mama acesteia a vorbit mai mult timp cu agresorul și, în acest fel, oamenii legii i-au organizat un flagrant și au reușit să-l prindă. Și fetița de 10 ani a participat la operațiune.

Fără să știe că vorbește cu mama fetei, tânărul a invitat-o pe aceasta într-o piață din Timișoara pentru ca mai apoi să meargă la apartamentul unde urmau să întrețină relații sexuale.

Polițiștii au organizat un flagrant, iar fata a participat în mod direct la întreaga operațiune. Acesta a venit însoțit de un prieten și nu s-a apropiat de banca unde se afla minora, ci a dirijat-o prin telefon. I-a spus să îi urmeze pentru ca nu cumva să fie polițiștii prin zonă. Copila a mers în spatele lor, la câțiva metri, până în apropierea apartamentului unde locuia tânărul de 19 ani și unde au intervenit polițiștii.

Acesta și-a recunoscut vina în timpul audierilor. Tânărul le-a mărturist oamenilor legii că l-a atras poza de profil a minorei de pe conturile de socializare. Mai mult decât atât, a spus că pe durata conversației minora l-a mințit că are 12 ani și nu 10. Acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare și obligat să plătească 10.000 de lei daune morale, scrie realitatea.net.

Comentarii

comentarii