Acasă Eveniment AJOFM Timiş caută persoane care să muncească în domeniul hotelier, în Germania

AJOFM Timiş caută persoane care să muncească în domeniul hotelier, în Germania

199
DISTRIBUIȚI

ajofm timis DSCF9834Pentru meseria de barman, salariul poate trece de 2.000 de euro, iar venitul unui ospătar ajunge la 2.000 de euro

Timişorenii care vor să lucreze legal în străinătate îşi pot găsi un loc de muncă prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş.

În acest moment, reţeaua EURES dispune de 145 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Selecţia se va face la Sibiu în zilele de 5 şi 6 septembrie 2013. Georgina Grigorie, directorul AJOFM Timiş, a precizat că persoanele cu domiciliul în judeţul Timiş, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Timiş, bdul Republicii nr. 21 (lângă Gara de Nord Timişoara), telefon 0256/294627, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru a primi invitaţia de participare la selecţie.
Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn, împreună cu Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant, personal serviciu organizare banchet (10 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar şi bucătar angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limbă germană (nivel A2 – B1/B2). Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014. Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 euro brut pe lună pentru ospătar, 1.850 – 1.950 euro brut pe lună pentru barman şi 1.500 – 2.100 euro brut pe lună (în funcţie de calificare şi experienţă profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore pe săptămână şi se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator, iar întreţinerea poate fi gratuită sau negociabilă sau pe cont propriu.

Comentarii

comentarii