Acasă Politica Alegeri în PSD din Periam, Saravale, Traian Vuia și Coșteiu. Iată președinții...

Alegeri în PSD din Periam, Saravale, Traian Vuia și Coșteiu. Iată președinții aleși

DISTRIBUIȚI

În cadrul altor patru organizații locale ale Partidului Social-Democrat din Timiș au avut loc alegeri interne pentru a se stabili cine vor conduce partidele locale PSD în următorii ani.

Senatorul Sebastian Raducanu, secretar executiv al PSD Timis, senatorul Eugen Dogariu, prim-vicepreședinte PSD Timiș, Mihai Ritivoiu, prefectul județului Timiș, și Sorin Ionescu, subprefect al județului Timiș, sunt cei care au participat și validat alegerea noilor președinți de organizații din localitățile Periam, Saravale, Traian Vuia și Coșteiu.

Președinții social-democrați, care vor conduce în următorii ani cele patru organizații locale, sunt: Cornel Dumitraș la PSD Periam, Borco Stoian la PSD Saravale, Vasile Petruescu la PSD Traian Vuia și Petru Carebia la PSD Coșteiu.

Le dorim succes președinților PSD aleși și avem toată încrederea că vor consolida echipele din care fac deja parte și împreună cu acestea vor identifica și vor găsi soluții la problemele comunității din care provin – este mesajul PSD Timiș.

 

Comentarii

comentarii