Acasă Politica Alegerile din PSD Timiş, tot pe 1 martie, cel mai probabil

Alegerile din PSD Timiş, tot pe 1 martie, cel mai probabil

1022
DISTRIBUIȚI

S-au adunat semnături prin dezinformarea membrilor PSD Timiş ori pe bază de “precinie” şi au vrut să facă zarvă în organizaţie. Printre semnatarii listei “nemulţumiţilor” de actualul lider interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, s-ar fi aflat mai ales ne-membri ai partidului, inclusiv din PNL sau care au părăsit PSD.

Sunt afirmaţiile deputatului Matei Suciu şi ale consilierului local Daniel Idolu, care în conferinţa de presă de joi au descoperit “lucruri urâte”.

Cu toate acestea, cel mai probabil, alegerile rămân pe 1 martie.

“S-a format o delegaţie care a dorit să vorbească cu Liviu Dragnea, membrii acesteia aveau şi o listă de susţinere a iniţiativei lor, semnată de un număr destul de mare de membri de partid, de primari, viceprimari, inclusiv din alte partide. În CEx al PSD, de la Bucureşti, s-a dezbătut această problemă, dar nu a fost votată amânarea alegerilor. Sâmbătă vom avea o reuniune cu comitetul executiv al partidului şi vom lua decizia de a avea alegeri pe 1 martie sau de a le amâna. Cei de la Bucureşti au răspuns în maniera de a se rezolva pe plan local problema, iar rezultatul să fie anunţat la Bucureşti. După părerea mea, alegerile se vor ţine pe 1 martie, pentru că marea majoritate a celor din CEx al PSD îşi doreşte ca alegerile să se organizeze pe 1 martie. Cei care au fost nemulţumiţi de o lungă perioadă de timp, vor rămâne la fel şi în continuare. Dar vrem ca împreună cu preşedintele interimar (Călin Dobra, n.r.) să avem o discuţie cu toţi membri noştri de partid care semnalează nemulţumiri faţă de modul în care este condusă organizaţia. Sâmbătă vom discuta despre nemulţumirile colegilor”, a declarat Matei Suciu.

Daniel Idolu a adăugat că majoritatea acelor semnatari ai tabelului nici nu au făcut deplasarea la Bucureşti, iar mulţi dintre semnatarii listei nu au recunoscut că au semnat-o, mulţi fiind foşti membri ai PSD Timiş.

“Sunt lucruri urâte, care exced dezbaterea internă, dar e nefiresc să vii din afara partidului, să completezi un tabel cu semnături ale unor oameni care s-au dezis că ar fi semnat sau că au fost dezinformaţi privind scopul tabelului”, a spus Daniel Idolu.

Potrivit deputatului Matei Suciu, după alegerea preşedintelui PSD Timiş, toate aceste chestiuni se vor încheia, pentru că PSD Timiş nu poate ţine cont de părerile unor nemembri ai partidului, care ar dori ca fostul preşedinte al filialei, Titu Bojin, să revină în partid şi să devină preşedintele acesteia.

 

Comentarii

comentarii