Acasă Sport Alergare și curse de ciclism lângă Timișoara

Alergare și curse de ciclism lângă Timișoara

1017
DISTRIBUIȚI

Sunteți invitați la concurs. Peste 300 de concurenți deja s-au înscris și mai aveți timp până marți să vă treceți pe listă. Sâmbătă, la 10 kilometri de Timișoara, va avea loc „Lunca Timișului Trophy”, un eveniment destinat atât cicliștilor cât și alergătorilor.

Sâmbătă, în 24 martie, se va da startul în cursele unde vor participa peste 300 de concurenți din țară și din străinătate. Acțiunea se va petrece lângă Urseni, la 10 kilometri de Timișoara.

Pentru pasionații sportului pe două roți este pregătit un traseu de mountainbike cu o lungime de aproape 60 de kilometri prin Lunca Timișului, pe ambele maluri ale râului, între podurile de la Albina și de la Șag și o cursă de ciclocross. Chiar dacă este pe plat, traseul de MTB cuprinde zone tehnice și spectaculoase, pe iarbă, pământ, pietriș sau prin pădure. Cursa de ciclocross va avea șapte sau opt ture mai scurte, de aproximativ 3 kilometri fiecare și include elemente specifice unui circuit de cyclocross: nisip, bariere de lemn, zone de alergare cu bicicleta, coborâri, zone tehnice și zone de viteză. Alergătorii au de ales între cursele scurte de 2 sau 6 kilometri și cea de semimaraton.

Înscrierile au loc până marți, 20 martie – http://ecostuff.ro/lunca-timisului-trophy/.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă.

Comentarii

comentarii