Acasă Eveniment Alertă cu bombă la Galleria Mall. Un bărbat care a ameninţat angajaţii...

Alertă cu bombă la Galleria Mall. Un bărbat care a ameninţat angajaţii de la Evidenţa Persoanelor că le va da foc, internat la Spitalul de Psihiatrie Timişoara

398
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care avea unele nemulţumiri privind eliberatea unei cărţi de identitate, i-a ameninţat pe angajaţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor al municipiului Arad că le va da foc şi că va pune o bombă. Poliţiştii au intervenit şi l-au identificat pe agresor în judeţul Timiş. Acesta a fost amendat şi internat la Spitalul de Psihiatrie Timişoara. 

”Astăzi, 29 noiembrie a.c. am fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112, de un bărbat de 31 de ani din Arad, despre faptul că are nemulţumiri privind eliberarea unei cărţi de identitate motiv pentru care ar fi ameninţat angajaţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor al municipiului Arad aflat în incinta unui centru comercial, cu faptul ca le da foc şi le va pune o bombă. La faţa locului s-au deplasat  mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi precum şi echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiş, totodată fiind luate masuri de evacuare şi asigurarea locului faptei”, transmite IPJ Arad.

Ulterior bărbatul a părăsit incinta  Galleria Mall, el fiind identificat de poliţişti pe raza judeţului Timiş.

”Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei în baza Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi O.U.G. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă”, mai transmite IPJ Arad.

Bărbatul a fost ulterior internat la Spitalul de Psihiatrie Timişoara, scrie news.ro.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Comentarii

comentarii