Acasă Actualitate Alexandru, copilul ucis de copacul căzut pe o mașină în Caraș Severin,...

Alexandru, copilul ucis de copacul căzut pe o mașină în Caraș Severin, juca handbal la CS Giroc Chișoda

DISTRIBUIȚI

Conducerea și membrii clubului sportiv Giroc – Chișoda își exprimă profunda îndurerare când au aflat de tragedia petrecută ieri în apropierea Reșiței.

Un copil a murit și trei adulți au ajuns și ei la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în trafic, la intrarea în Reșița. Arborele a fost rupt de o furtună puternică. Zona se află sub Cod galben de vânt puternic.

În autoturism se aflau patru persoane. Copilul, un băiat de 14 ani, părinții lui și un alt adult. La intrarea în orașul Reșița, vântul puternic a rupt un copac, iar un ghinion teribil a făcut ca acesta să se prăbușească chiar peste mașina care trecea prin zonă.

Astfel, a fost răpit din rândurile sportivilor clubului Chișoda-Giroc Alexandru Meteșan, în vârstă de 15 ani, născut în 30.07.2008.

În mesajul clubului se arată:

DRUM LIN SPRE CER SUFLET FRUMOS

“ALEXANDRU A FOST ÙN TÂNĂR HANDBALIST CU O PERSPECTIVĂ EXTRAORDINARĂ, ÎN ACEST SPORT!

A PLECAT PREA DEVREME, LĂSÂND ÎN URMĂ O FAMILIE ÎNDURERATĂ, DAR ȘI O A DOUA LUI FAMILE, ECHIPA DE HANDBAL DE LA CS GIROC-CHIȘODA, ÎNMĂRMURITĂ, LA AFLAREA CUMPLITEI VEȘTI ! A FOST UN COPIL EXTRAORDINAR, UN URIAȘ, LA VÂRSTA LUI, UN TALENT CARE ERA DEJA CURTAT DE ECHIPE ! NU POT SĂ ÎMI REVIN, NU POT SĂ CRED CĂ NU VA MAI VENI LA SALĂ!” NI L-A DESCRIS ANTRENOAREA LUI, OANA IONESCU, CU VOCEA GÂTUITĂ ȘI PRINTRE LACRIMI !

ESTE O PIERDERE DE NEÎNLOCUIT !

TE VOM PĂSTRA ÎN SUFLETELE NOASTRE ȘI ÎN CLUBUL NOSTRU PENTRU TOTDEAUNA!

DORIM SĂ  EXPRIMĂM CONDOLEANȚELE NOSTRE FAMILIEI ÎNDURERATE ȘI GREU ÎNCERCATE !

DUMNEZEU SĂ ÎȚI ODIHNEASCĂ ÎN ÎMPĂRĂȚIA LUI SUFLETUL TĂU FRUMOS, DRAGUL NOSTRU !”

Comentarii

comentarii