Acasă Actualitate Alexandru Proteasa îl acuză pe Dominic Fritz că e depășit de situație...

Alexandru Proteasa îl acuză pe Dominic Fritz că e depășit de situație și se pricepe doar la scris pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Alexandru Proteasa, îl acuză pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, că se pricepe doar la scris pe Facebook și că în afara acestui obiectiv e total depășit de situație. Din fericire, în primărie sunt profesioniști, mai spune politicianul liberal.

Declarația vine după ce o delegație mixtă primărie – CJT s-a deplasat la București pentru a vedea care este soarta proiectelor stadionului și a sălii polivalente. Proteasa spune că vestea bună e că la stadion, proiect al CJT, e bine că Fritz nu a blocat semnarea certificatului de urbanism, chiar dacă a făcut-o cu întârziere, iar acolo unde proiectul este al primăriei, adică cel al sălii polivalente, situația e blocată.

”Am condus delegația Consiliului Județean Timiș la o întâlnire cu conducerea Companiei Naționale de Investiții, pe tema proiectul stadionului ”Dan Păltinișanu” și a viitoarei Săli Polivalente din Timișoara. Stadionul, lucrare al cărei beneficiar este CJ Timiș, se află într-o fază mai avansată, dar chiar și așa, lucrurile se mișcă greu raportat la așteptările noastre. O lentoare administrativă am observat-o și la primarul Dominic Fritz care a semnat cu întârziere, noul certificat de urbanism pentru stadion. Dar tot e bine că doar a întârziat și nu ne-a blocat, așa cum a făcut cu proiectul al cărui beneficiar direct este primăria, proiectul Sălii Polivalente. La acest moment există ordin de sistare a lucrării, motivat fiind de certificatul de urbanism emis de primăria Timișoara, în data de 02.05.2022”, a scris Proteasa.

Conform vicepreședintelui CJT, Fritz e depășit de situație și nu se pricepe mai mult decât să scrie pe Facebok.

”În afara Facebook-ului, Dominic Fritz e depășit de situație, nu înțelege proiectele și nu știe ce are de făcut. Din fericire, delegația din partea Primăriei Timișoara care ne-a însoțit la București a fost formată din buni specialiști, cu disponibilitate de a face lucrurile să se întâmple”, a mai spus Proteasa.

Și la stadion primăria mai are de lucru, la proiectele pentru parcări și trafic rutier.

„Pentru stadion așteptăm finalizarea studiului de fezabilitate și în paralel, Primăria Timișoara are obligația de a soluționa problema parcărilor și a traficului în zonă.

Așa cum am făcut și până acum, voi păstra legătura cu colegii de la CNI, precum și cu proiectanții, și voi pune presiune constructivă pentru respectarea termenelor deoarece timișenii au nevoie de infrastructură sportivă modernă”, conform lui Proteasa.

Comentarii

comentarii