Acasă Actualitate Alianța pentru Turism face bilanțul activităților desfășurate în Timișoara 2023

Alianța pentru Turism face bilanțul activităților desfășurate în Timișoara 2023

DISTRIBUIȚI

Alianța pentru Turism (APT) se va reuni la Timișoara, luni, 31 iulie, la ora 12:30, la hotelul IBIS Timișoara City Center, în sala Blues.

Cu acest prilej, vor fi abordate câteva teme de interes major în industria turismului și a economiei în general, care sunt de actualitate și necesită o analiză aprofundată.

  1. Timișoara – un prim bilanț al noii capitale culturale europene: “Vom face un bilanț al evenimentelor culturale și turistice desfășurate în Timișoara, capitala culturală europeană, și vom discuta despre impactul acestei distincții asupra orașului și asupra dezvoltării turismului local”, spun organizatorii.
  2. Efectul de bumerang asupra turismului și economiei în general al noilor modificări fiscale anunțate:

“Vom analiza și evalua impactul schimbărilor fiscale recent anunțate asupra industriei turismului și a economiei în ansamblu. Vom oferi o perspectivă obiectivă asupra acestor modificări și a potențialelor lor consecințe”, spun organizatorii.

  1. Organizațiile de Management al Destinației (OMD): utilitatea lor și problemele apărute în implementarea proiectului:

“Vom explora rolul și importanța Organizațiilor de Management al Destinației în dezvoltarea turismului regional și național. De asemenea, vom identifica și discuta provocările cu care s-au confruntat în procesul de implementare a proiectelor turistice”.

La conferinta vor participa Simion Giurcă, președintele Asociației pentru Promovarea Timișoarei

Dumitru Luca, președintele ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism) și actual Președinte al Alianței pentru Turism

Alin Chipăilă, vicepreședinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică și viitor Președinte al Alianței pentru Turism

Simona Constantinescu, președinte FIHR (Federația Industriei Hoteliere din România)

Dragoș Anastasiu, vicepreședinte FIHR și purtător de cuvânt al Alianței pentru Turism.

==

 

Comentarii

comentarii