Acasă Politica Alianţa USR-PLUS luptă împotriva tuturor

Alianţa USR-PLUS luptă împotriva tuturor

1226
DISTRIBUIȚI

Pentru alegerile europarlamentare din 2019, Alianţa USR-PLUS 2020 Timiş luptă împotriva tuturor celor care nu gândesc ca ei. Ei declară că se bat şi cu PSD şi cu PNL. Acesta a fost principalul mesaj electoral transmis în cadrul primei conferinţe de presă comune, de vineri, de senatorul Nicu Fălcoi (USR), Cătălin Şipoş, coordonator regional vest din partea PLUS şi Cristi Moş, preşedintele USR Timiş.

Cei prezenţi mizează pe un succes în alegeri pornind de la suma scorurilor celor două formaţiuni politice pe care le au în sondaje. La fel cum au gândit, nu demult, PNL şi PDL.

USR-PLUS anunţă că vor duce o campanie mult mai profesionistă decât până acum, că vor fi în stradă în toate localităţile unde au filiale, nu doar în Timişoara.

Protagonişii conferinţei au mai apreciat că prezenta alianţă politică are cea mai performantă listă de europarlamentari din câte a avut România până acum.

Reprezentantul PLUS a precizat că până acum partidul lui Dacian Cioloş a reuşit să atragă peste 450 de membri în Timiş, iar în Timişoara sunt 300.

“Avem 30 de ani de la revoluţie şi cred că suntem alternativa pe care să le-o putem pune pe masă oamenilor. Alianţa va fi una puternică şi scorul va aduce cât mai mulţi parlamentari care să ne reprezinte în UE. Estimăm să avem 8 europarlamentari”, au spus aceştia.

Senatorul Nicu Fălcoi a reluat discuţiile abordate deja la nivel naţional, legate de “fraudarea” de către PSD a listelor cu semnături “Fără penali în funcţii publice” înaintate Curţii Constituţionale, urmând două plângeri penale în acest sens. De asemenea, senatorul USR a adus în discuţie recenta conferinţă pe care a organizat-o la Bucureşti pentru susţinerea votului electronic, care ar aduce o prezenţă mult mai mare la urne.

În privinţa viitorului alianţei USR-PLUS 2020, aceasta este sigură până în anul 2020; după aceea, nu se ştie ce va urma. Cert este că în momentul de faţă nu se pune în discuţie fuziunea celor două partide.

Comentarii

comentarii