Acasă Actualitate Alin Nica a prezentat proiectele Timișului premierului Florin Cîțu. Guvernul a alocat...

Alin Nica a prezentat proiectele Timișului premierului Florin Cîțu. Guvernul a alocat un milion de euro pentru Centura de Vest

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Județean Timiş, Alin Nica, s-a întâlnit miercuri, la București, cu premierul Florin Cîţu pentru a discuta mai multe proiecte importante ale Județului Timiș. La întâlnirea de al Palatul Victoria, la care a participat și deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru, Nica a primit de premier promisiunea că proiectele de infrastructură, sănătate și cultură vor beneficia de sprijinul guvernului.

”Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, în cadrul căreia am discutat despre implementarea proiectelor strategice ale Timișului. Avem în vedere infrastructura – centura, autostrada Moravița-Timișoara, dar și sănătatea și cultura. Alin Nica mi-a vorbit despre necesitatea reabilitării Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului, iar eu l-am asigurat de sprijinul meu și al Guvernului. Una dintre veștile bune care urmează să se concretizeze chiar săptămâna viitoare este semnarea contractului de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara în dreptul localității Sânandrei. Pentru municipiul reședință de județ a mai fost alocat 1 milion de euro cu care va fi făcut studiul de fezabilitate pentru cel de-al treilea tronson din centura ocolitoare”, a scris Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

”În cadrul întâlnirii cu Florin Cîțu, primul-ministrul României, am discutat proiecte de anvergură destinate județului Timiș, inițiative pentru care mi-am luat angajamentul să găsesc sprijin și surse de finanțare. Așa cum am spus și cu alte ocazii, cele mai importante priorități pentru următorii ani sunt dezvoltarea infrastructurii rutiere, reabilitarea Spitalului Județean și construirea Sălii Polivalente din Timișoara. Lucrurile deja încep să prindă contur, au început activitățile de proiectare a tronsonului trei de centură de ocolire a Timișoarei iar săptămâna viitoare, va fi semnat contractul pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara”, spune Alin Nica.

Comentarii

comentarii