Acasă Politica Alin Nica, de partea viceprimarului Cosmin Tabără la alegerile pentru șefia PNL...

Alin Nica, de partea viceprimarului Cosmin Tabără la alegerile pentru șefia PNL Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 3 iulie, PNL Timișoara își alege președintele. Doi candidați s-au înscris în cursă: Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei, și Raul Ambrus, consilier local. Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și președinte interimar al filialei județene a partidului, și-a declarat public susținerea pentru unul dintre candidați. „Este momentul viceprimarului Timișoarei să preia și să reconstruiască organizația PNL din postura de președinte”, spune Nica.

Tabără îi mulțumește președintelui Consiliului Județean pentru susținere. Acesta menționează și obiectivele pe care speră că le va atinge: în 2024, PNL să câștige Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara, dar să și păstreze CJT-ul. Totuși, viceprimarul joacă fair-play, știind că încă nu a câștigat, și menționează că, indiferent de rezultat, „va fi un singur câștigător: Partidul Național Liberal”.

Iată mesajele lui Nica și Tabără, ambele postate pe rețelele de socializare:

Alin Nica: „Dincolo de competiție și miză, alegerile interne dintr-un partid croiesc drumul membrilor pentru patru ani. Cu atât mai mare este răspunderea dacă organizația aparține unui municipiu, reședință de județ. Încurajez competiția sănătoasă, democratică dar sunt momente în viața unei organizații când orgoliile personale trebuie să facă loc muncii în echipă și interesului comun. Așa simt că ar trebui să se întâmple și sâmbătă, la Timișoara, când va fi aleasă conducerea organizației PNL pe municipiu.

Am spus în propria campanie electorală: cred în experiență și cred în tinerețe. De asemenea cred că ele funcționează cel mai bine împreună. Însă președinte al organizației va fi o singură persoană și nu pot trece cu vederea concluziile mai multor întâlniri din ultimele luni care au condus în mod repetat în aceeași direcție: la Timișoara, PNL are nevoie de un om cu anvergură, un profesionist aflat într-o poziție cheie în administrație, un lider capabil să obțină sprijinul personalităților marcante ale orașului.

Ambii candidați au muncit și merită aprecierea noastră. Ambii candidați au loc în conducerea organizației Timișoara. Însă, din punctul meu de vedere, în contextul actual, este momentul viceprimarului Timișoarei să preia și să reconstruiască organizația PNL din postura de președinte. Sâmbătă, sunt alături de Cosmin Tabără dar recunosc meritele lui Raul Ambruș pentru eforturile depuse în ultimii ani și sper că cei doi vor găsi o formulă să funcționeze ca o echipă”.

Cosmin Tabără: „Mulțumesc pentru încredere! Importante sunt organizațiile PNL Timișoara, PNL Timiș și PNL! Este o mare responsabilitate pentru oricine va deține această funcție, va fi o responsabilitate foarte mare pentru mine! Dar prin unitate, respect, principii, vom putea sa recâștigăm încrederea timișorenilor astfel încât în anul 2024 să câștigăm alegerile pentru funcția de primar al Timișoarei, a Consiliului Local, cât și cele pentru Consiliul Județean! Pentru mine, nu vor exista învingători și învinși sâmbătă, va fi un singur câștigător: Partidul Național Liberal!”.

Comentarii

comentarii