Acasă Actualitate Alin Nica discută despre candidații Partidului Popular European, la Rotterdam

Alin Nica discută despre candidații Partidului Popular European, la Rotterdam

DISTRIBUIȚI

Alin Nica, șeful PNL Timiș, se află la Rotterdam, acolo unde are loc congresul Partidului Popular European. Liberalul timișean a fost primit în delegația PNL care a participat la eveniment.

”Alături de preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, în Rotterdam secretarul general al partidului, Lucian Bode şi o delegaţie desemnată de Biroul Executiv al PNL, particip la cel de-al 27-lea congres statutar al Partidului Popular European (PPE), cea mai numeroasă şi influentă formaţiune politică de centru-dreapta din Europa”, a anunțat Nica.

El a spus că a discutat cu premierul Ciucă despre candidații pe care urma să îi voteze.

”În cadrul reuniunii am avut plăcerea de a discuta cu premierul României despre candidații la conducerea Partidului Popular European pe care îi votăm și pe a căror sprijin mizăm în următorii ani. PPE include în prezent 81 de partide și parteneri din 43 de țări, președintele Comisiei Europene, președintele Parlamentului European, șefi de stat și de guvern, 9 membri ai Comisiei Europene și cel mai mare grup din Parlamentul European”, a mai spus Nica.

 

Comentarii

comentarii