Acasă Actualitate Alin Nica îl critică dur pe ministrul Muncii pentru ”soluțiile” sale de...

Alin Nica îl critică dur pe ministrul Muncii pentru ”soluțiile” sale de specialitate: ”E o jignire la adresa mediului de afaceri privat din Timișoara”

DISTRIBUIȚI

E o jignire pentru mediul de afaceri local să propui mutarea investițiilor de la Timișoara în Botoșani, ca o soluție la criza forței de muncă, spune Alin Nica, șeful Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Nu ne putem muta cu toți la Timișoara, spunea, joi, Budăi, sugeând că ar fi cazul ca firmele să își ducă investițiile la Botoșani, nu doar la Timișoara. Răspunsul a fost primit de opinia publică din Timișoara. La fel, Alin Nica, președintele CJ Timiș, a fost total nemulțumit de un asemenea răspuns. Mai mult, crede că este o adevărată jignire la adresa acestei zone.

”Mi s-a părut o jignire la adresa mediului de afaceri privat din Timișoara, pe care dezvoltarea zonei s-a bazat din anii 90. Doar ideea dacă ar putea să ia  investitorii de aici să îi ducă în Moldova e absurdă. Trebuie să faci investiții în infrastructură. Timișoara a investit și a făcut mediul propice, nu guvernele. Mi sa părut o aroganță, o jignire la mediul de afaceri”, a declarat, vineri, Nica.

El i-a dat și câteva sfaturi ministrului, despre cum să rezolve problema forței de muncă din vestul României.

Comentarii

comentarii