Acasă Actualitate Alin Nica, în izolare la domiciliu, după ce soția sa a fost...

Alin Nica, în izolare la domiciliu, după ce soția sa a fost confirmată cu Covid 19

378
DISTRIBUIȚI

Șeful Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a intrat în izolare, după ce soția sa a fost confirmată cu Covid 19. el a anunțat că în perioada următoare, timp de două săptămâni, va lucra de acasă.

”Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soția mea este confirmată pozitiv la Covid-19 și suntem izolați la domiciliu. Am făcut publică această situație deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor și un comportament corect în fața bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăvește, îndrumați-l să apeleze la medic și să își îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soția și copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece și peste această încercare”, a anunțat Nica.

El mai menționează că îi vor lipsi vizitele pe teren cu care ne-a obișnuit în perioada viitoare.

”Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren și întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituție sau în județ, atenția și munca mea sunt în continuare în slujba timișenilor”, a mai spus Nica.

Vă reamintim că luni și marți el s-a aflat, alături de primarul Timișoarei, Dominic Fritz, la București, pentru mai multe discuții la ministere. Nica nu este la prima izolare la domiciliu, după ce și anul trecut s-a aflat în această situație, făcând parte din ”pachetul liberal” confirmat cu Covid 19, cel care l-a făcut și pe premierul de atunci, Ludovic Orban, să intre în izolare.

Comentarii

comentarii