Acasă Actualitate Alin Nica merge mâine la şedinţa BPN al PNL și va încerca...

Alin Nica merge mâine la şedinţa BPN al PNL și va încerca să îi convingă pe colegi că ”este o soluţie greşită susţinerea candidaturii PSD la şefia CJ”

DISTRIBUIȚI

Preşedintele CJ Timiş. Alin Nica, a declarat că va merge marţi la şedinţa BPN al PNL de la ora 16.00 şi va încerca să îi convingă pe colegi că este o soluţie greşită susţinerea candidaturii PSD la şefia Consiliul Judeţean, aşa cum s-a decis în şedinţa coaliţiei, el precizând că va candida indiferent de decizia colegilor săi.

”Am aflat şi eu propunerea care a reieşit din şedinţa coaliţiei, sigur că această propunere trebuie să fie validată de către Biroul Politic Naţional. Consider că e o greşeală să renunţi la candidatura din partea PNL la Consiliul Judeţean, mai ales când ai preşedintele în funcţie, şi acest lucru se va vedea pe plan politic mult timp de acum înainte în ceea ce priveşte puterea organizaţională a PNL în judeţul Timiş, dacă ea va fi validată de colegi în BPN”, a declarat Alin Nica, în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Eu mâine voi merge la şedinţa BPN de la ora 16.00 şi voi încerca să îi conving pe colegi că este o soluţie greşită, nu doar în Timiş ci şi la nivel regional, pentru că ceea ce se întâmplă în Timiş are reverberaţii în întreaga regiune”, a anunţat Nica.

Preşedintele CJ Timiş a arătat că ”a ceda un stâlp al partidului PSD, i se pare o sinucidere curată pentru PNL, în întreg Banatul şi transmite un semnal extrem de prost, la nivel naţional, mai ales în rândul activştilor şi membrilor PNL, dar şi al simpatizanţilor”.

”Timişul nu este de vânzare, Timişoara nu este de vânzare la talciocul politicii dâmboviţene”, a mai spus Nica, arătând că dacă el a avut curaj să iasă împotriva acestei încercări de a vinde organizaţia către PSD nu ştie dacă nu va fi un exemplu şi pentru celelalte organizaţii.

Alin Nica a arătat că ”va candida indiferent de decizia colegilor, de mâine”.

Întrebat din partea cui va candida, el a arătat că va vedea după ziua de mâine. Nica a mai spus că a discutat şi cu Emil Boc şi cu Ilie Bolojan despre situaţia creată de candidaturile comune cu PSD în ţară. ”Vom vedea mâine dacă vor fi şi alţi lideri care să susţină această cauză, eu voi respecta decizia şi voi fi liber să iau ce decizie e necesară, în funcţie de circumstanţe”, a completat el.

Comentarii

comentarii