Acasă Actualitate Alin Nica, președintele CJ Timiș, a adoptat doi maidanezi frumoși și iubitori...

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a adoptat doi maidanezi frumoși și iubitori – foto

DISTRIBUIȚI

În pragul sărbătorilor de iarnă, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, și-a făcut timp pentru activități de suflet. A adoptat două cățelușe de la Asociația Pieces of Heaven.

„Am adoptat două cățelușe metise care au avut o poveste tragică de viață, dar sper ca în familia noastră să reușim să o rescriem. Pe Rona și Blacky le-am adoptat acum câteva săptămâni de la Asociația Pieces of Heaven deoarece susțin eforturile voluntarilor care fac protecția animalelor. Cred că un câine sau un animal de companie nu trebuie să fie de rasă ca să aducă bucurie într-o casă și, mai cred că, odată îngrijiți precum cățeii de rasă, metișii devin la fel de frumoși și de iubitori”, a scris Alin Nica pe Facebook.

Cățelușele vor fi sterilizate în curând, conform contractului de adopție și conform cerințelor legii. 

„Știu că mulți oameni se feresc de femele deoarece fac pui dar, din fericire, operația de sterilizare a devenit atât de accesibilă încât merită să dăm o șansă la adopție tuturor cățeilor, indiferent că sunt femele sau masculi”, a mai spus Nica.

Liberalul susține că felul în care membrii comunității tratează animalele este un indicator al evoluției respectivei comunități și a citat din Pitagora: „celui care ucide un animal nu îi este dificil să omoare un om”. 

„Eu aș zice că, în mod asemănător, cine poate rămâne indiferent în fața unor animale abandonate, poate sta nepăsător și în fața unor copii, bătrâni sau oameni aflați în situații vulnerabile. Grija și iubirea nu vin pe segmente, categorii sau rase, iar cei dornici să ajute, o vor face pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători. Oamenii care se implică în protecția animalelor vor dona și pentru copii, căci la baza fiecărei forme de contribuție se află bunătate și un suflet nobil”, a mai spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Comentarii

comentarii