Acasă Actualitate Alin Nica, preşedintele PNL Timiş: ”Nicolae Robu va fi candidatul Partidului Naţional...

Alin Nica, preşedintele PNL Timiş: ”Nicolae Robu va fi candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Timişoara. Desemnarea lui este doar o formalitate”

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a anunţat, luni, că Nicolae Robu va fi candidatul partidului pentru Primăria Timişoara şi că desemnarea lui este doar o formalitate, deoarece trebuie să primească validarea în Biroul Politic Judeţean.

”Vom alege şi aproape că l-am ales pe cel mai bun candidat pe care oamenii îl vor în Timişoara. Nu luăm decizii pe sentimente sau pe afinităţi. Sondajele arată clar că fostul şi viitorul primar Nicolae Robu are cele mai mari şanse de a câştiga un nou mandat în fruntea municipiului. 99 la sută va fi Robu. Urmează validarea în BPJ, dar aş spune sută la sută”, a declarat preşedintele PNL Timiş.

 Alin Nica a susţinut că Nicolae Robu este hotărât să câştige un nou mandat şi a precizat că acesta îşi asumă eşecul din 2020, scrie news.ro.

 „Am simţit că domnul Robu este mai smerit, a învăţat şi îşi asumă că eşecul din 2020 s-a datorat în primul rând unei aparenţe arogante pe care a manifestat-o în raport cu cetăţenii, pe faptul că nu şi-a făcut campanie şi pentru că nu a mobilizat partidul, că doar era preşedintele filialei. L-am simţit determinat şi hotărât să scape Timişoara de această administraţie ineficientă şi să îşi termine proiectele. Va asigur că domnul Robu este cu zeci de clase peste ce avem acum la Timişoara”, a adăugat Alin Nica.

Comentarii

comentarii