Acasă Editorial Alin Popoviciu, acest ”măr putred” al politicii locale

Alin Popoviciu, acest ”măr putred” al politicii locale

357
DISTRIBUIȚI

liaNu poate exista un liberal adevărat, autentic, unul din cei  activi în PNL încă din anii 90, dar nici  timișoreni, pur și simplu, simpatizanți PNL din fașă, care să nu fie revoltați pe vestea că Alin Popoviciu este PRIMUL pe lista pentru CJT. Un abuz al mediocrității, un fals al destinului PNL(-ului nou, ce ironie!), un glonț în țeasta democrației! Auziți, Alin Popoviciu, prietenul Elenei Udrea  (șlampăta  în țoale scumpe), aflat în afaceri cu numita – pupila lui Băsescu, cuplul care a distrus România, Alin Popoviciu, acest demagog de ”politică nouă”, el, domnilor și doamnelor, este fruntașul listei pentru Consiliul Județean Timiș!

Tată Ceresc! Urletele timișorenilor vor declanșa revoluția  demnității,  ce va produce  fie scoaterea lui de acolo, fie  o altă… revoluție! Am votat, toată viața, cu PNL, fiind urmașa unei familii liberale cu istoric bogat în detenție și suferință, am scris ”tone” de cuvinte în susținerea PNL,  dar dacă el va fi pe lista aceasta, clar, nu voi vota! Ca și mine sunt mulți timișoreni, persoane serioase, cu implicare civică și cu mintea limpede, din păcate, PNL (noul) va suferi! Ce merite are el? Ha – ha! Unul este – cică – acela de a avea ”apariții media”. Oare, consultamții  nu au atras atenția asupra conceptului numit ”analiza de conținut”? Dacă aparițiile sunt critice, cu tentă negativă, cu probe, aceste  materiale nu  ajută candidatul, renumit pentru aroganță,  subculturalitate, pofte de langoși curgând pe pieptul  deformat de lordoza de funcție, boală tipic PDL-istă! Cum să fie el, acest Alin Popoviciu, care i-a adus lui Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, acuzații, jigniri, insulte și calomnii, cu carul mare! Acum, acestea, oare s-au uitat? Or, poate, ”personalitatea” lui Dan Popa, susținătorul  lui Popoviciu,  este atât de abil  folosită în partid, încât se uită  atașamentul lui față de  organismele de  represiune comunistă? Se uită că Dan Popa, copreședinte PNL Timiș  este un fost apropiate al Securității și Partidului Comunist? Se răsucesc morții Revoluției Române în mormânt, la vestea că foștii colaboraționiști  sunt acum în funcții de vârf,  după 26 de ani de la căderea comunismului!
Alin Popoviciu  știe exact că a făcut zarvă în partid, dar îi place!  Are plăceri  sadice, știe că  cei din structurile autentice ale PNL îl detestă! Sunt liberali cu istoric, alții cu succese mari în lupta pentru democrație și se află pe locul…”ce-și pasă!”. O rușine!
Dacă ar avea o  urmă de decență, ar lăsa locul liber…
Se va știi  asta abia joi,  17 martie 2016.

 

Comentarii

comentarii