Acasă Politica Alina Gorghiu, despre furtuni: ”Cine nu poate să ajute, măcar să nu...

Alina Gorghiu, despre furtuni: ”Cine nu poate să ajute, măcar să nu încurce!”

2344
DISTRIBUIȚI

Senatoarea liberală Alina Gorghiu, le-a cerut politicienilor din Timiş şi din întreaga ţară să nu mai politizeze furtunile, care au avut loc nu doar la Timişoara, ci în întreaga ţară, incusiv în Bucureşti şi Teleorman. Liberala i-a îndemnat pe toţi să vină să ajute, iar cei care nu vor să ajute, cel puţin, să nu încurce.

„Am făcut o tură prin oraş, de la aeroport, mă bucur să văd că Timişoara începe să-şi revină după încercările grele de duminică.

Fac apel către toată lumea din Timiş şi din ţară, în general, către oamenii politici, să încerce ca până la remedierea totală a situaţiei să nu politizeze furtunile care au afectat nu doar Timişoara, ci România, inclusiv Bucureşti şi Teleorman.

Chiar cred că este de bun simţ să nu amestecăm calculele de partid cu pagubele materiale şi cu victimele omeneşti. Oamenii trebuie ajutaţi imediat cu tot ce e nevoie pentru a reintra în normalul cotidian,

îi felicit pe toţi cei care au fost în Timişoara şi au pus mâna alături de autorităţi pentru a remedia situaţia (…). Atunci când sunt răspunderi, ele trebuie elucidate

prin anchete şi nu prin războaie de presă purtate de politicieni.

Pavel Popescu a adunat voluntari în jurul său ca să dea o mână de ajutor autorităţilor locale pentru ca lucrurile să reintre cât mai repede pe făgaşul normal.

Încă o dată fac acelaşi apel: Cine vrea să se ridice, să vină să ajute! Fiecare după poziţia pe care o are, cum poate, după răspunderile sale, iar cine nu poate să ajute, măcar să nu încurce”, a spus Alina Gorghiu.

Comentarii

comentarii