Acasă Eveniment Alina, o adolescentă din Timișoara, a dispărut în drum spre școală și...

Alina, o adolescentă din Timișoara, a dispărut în drum spre școală și este de negăsit de marți dimineață

DISTRIBUIȚI

Alina Georgeta Palade, o fată în vârstă de 16 ani, este căutată de poliție, după ce a fost dată dispărută în Timișoara. Fata a plecat spre școală, dar nu a ajuns la cursuri.

Adolescenta de 16 ani a plecat marți dimineață spre școală, de la Centrul de primire în regim de urgență din Timișoara, dar nu a ajuns la cursuri.

“Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 16 ani, dispărută din municipiul Timișoara, județul Timiș. La data de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore, în vârstă de ani.

În  fapt, în data de 17 mai a.c., Alina Georgeta Palade ar fi plecat din Centrul de primire în regim de urgență, din municipiul Timișoara către școală, iar până în prezent nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea Alinei Palade.

Semnalmente Alina Georgeta Palade:

Înălțime 1.65 m, 48 de kg., păr șaten, ochi căprui.

Îmbrăcăminte: blugi, tricou roșu, pantofi sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie

Comentarii

comentarii