Acasă Monden/Lifestyle Alina Vidican a decis să rămână de sărbători la Timișoara și i-a...

Alina Vidican a decis să rămână de sărbători la Timișoara și i-a trimis un mesaj arogant lui Cristi Borcea

DISTRIBUIȚI

Alina Vidican va sosi în România în perioada Sărbătorilor de Iarnă, alături de cei doi copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea.

Alina Vidican a luat hotărârea să rămână la Timişoara, alături de familie, astfel că l-a anunţat pe Cristi Borcea că dacă vrea să-şi vadă copiii trebuie să plece din Capitală!

“Nu se va mai plimba între Timişoara şi Bucureşti, nu va merge nici la Poiana Braşov pentru schiat. A decis să rămână la Timişoara, dacă vrea să schieze va merge pe pârtiile din apropiere, din Munţii Banatului. Nu mai vrea să se obosească alergând de colo-colo pentru a-l vedea pe Cristi Borcea sau pentru ca acesta să se joace puţin cu copiii lor”, a explicat o sursă apropiată familiei timişorencei pentru WOWbiz.ro.

Lovitură pentru Cristi Borcea! Alina Vidican i-a declarat război. Ce decizie a luat fosta lui soţie

Alina Vidican i-a transmis lui Cristi Borcea că, dacă vrea să îşi vadă copiii în carne şi oase, se poate deplasa el până în vestul ţării: “Are totuşi un hotel, deci ar avea unde să locuiască o zi sau două dacă vrea să îi vadă pe copii. Alina nu are nimic împotrivă să îi lase pe micuţi şi cu tatăl lor, aşa că a propus să se deplaseze el la Timişoara daca doreste sa-si vada copiii”.

Comentarii

comentarii