Acasă Actualitate Alpha Care Timișoara va lansa un program special de servicii medicale la...

Alpha Care Timișoara va lansa un program special de servicii medicale la domiciliu

DISTRIBUIȚI

Alpha Care Timișoara va lansa un program special de servicii medicale la domiciliu, până la sfârșitul lunii octombrie 2022, având la bază principiul ”Spitalul vine la pacient, nu pacientul la spital!”.

Alpha Care, partener cu Alpha Centru de Testare, Complet Medical și One medical, are angajate cadre intens pregătite și antrenate pentru a livra cea mai bună calitate în domeniul medical la domiciliu. Mai mult, Alpha Care oferă și telemedicină – consultații online, cu un medic de specialitate, în funcție de suferința pacientului.

”Noi vom lansa un program de servicii medicale la domiciliu, în câteva zile. Preconizăm că până la sfârșitul lunii octombrie 2022. Noi vrem să aducem, astfel, serviciile spitalicești cât mai aproape de pacient, adică spitalul va veni la pacient, să nu mai meargă pacientul la spital, să aștepte la cozi cu noaptea în cap. Numai că aceste servicii sunt strict private. Noi vrem să lansăm acest necesar program atât pentru Timișoara, cât și pentru județul Timiș. Am vrut să venim cu ceva cât de cât nou și necesar pe piața medical. Știm cu toții că pentru analizele medicale pacientul trebuie să plece de acasă cu noaptea în cap, fiindcă sunt unele condiții impuse, iar pacientul va pierde foarte mult timp în trafic. Așadar, acum pacientul nu va mai trebui să se deplaseze, ci venim noi la el acasă”, a explicat Antonio Marcovici, managerul Alpha Care Timișoara.

Lista serviciilor medicale la domiciliu este foarte lungă. Prezentăm câteva: Perfuzii la domiciliu. Scoatere fire operație. Injecții la domiciliu. Consult EKG la domiciliu. Pachete Analize Medicale. Recoltare analize de sânge, îngrijirea bolnavilor cronici, îngrijirea bolnavilor cu boli acute (cu recomandarea medicului), perfuzii de rehidratare/întreținere etc.  Lista completă analize

Pacientul va trebui să acceseze site-ul www.alphacare.ro sau să sune la tel: 021.9245, la callcenter pentru a cere informații și a confirma serviciul medical oferit de Alpha Care. Echipa mobile se va deplasa la pacient acasă cu tot necesarul și va oferi serviciile solicitate.

Care ar fi avantajele serviciilor medicale la domiciliu? Ai servicii rapide și personalizate în funcție de recomandările medicului fără deplasarea într-un spital, cabinet medical sau centru de tratament. Poți stabili ziua și ora vizitei echipajului medical. De asemenea, în funcție de procedura medicală solicitată, echipa poate veni acasă sau la birou. Serviciile se desfășoară în confortul de acasă sau chiar la birou. Tratamentele la domiciliu contribuie la recuperarea mai rapidă a pacientului.

”Misiunea noastră este să îmbunătățim sistemul sanitar și bunăstarea pacienților, oferind servicii medicale la domiciliu de calitate. De ce serviciile noastre sunt unice? Experiența. În ultimii 2 ani am livrat servicii medicale de calitate la peste 900.000 de pacienți. Personal profesionist. Echipa Alpha Care este formată din cadre medicale intens pregătite și antrenate. Concept unic. Alpha Care s-a născut din necesitatea din ce în ce mai mare a unor servicii medicale profesioniste la domiciliu!”, a mai subliniat Antonio Marcovici. Rezultatele analizelor medicale vor fi trimise pe e-mail.

Comentarii

comentarii