Acasă Actualitate Alpha City Residence, cel mai mare proiect imobiliar din Timiș, prinde contur

Alpha City Residence, cel mai mare proiect imobiliar din Timiș, prinde contur

DISTRIBUIȚI

Alpha City Residence, cel mai mare și îndrăzneț proiect imobiliare din județului Timiș, începe să prindă contur. Aflat la nord de Timișoara, în comuna Remetea Mare, la opt minute de bulevardul Take Ionescu, noul cartier va fi întins pe 14 hectare. Va avea sute de locuințe, parcuri, grădiniță, teren de fotbal, teren de tenis și, nu în ultimul rând, un impresionant centru comercial. Dezvoltatorii proiectului sunt cei de la Alpha Smart Imobiliare, care își propun ca în termen de trei ani să își pună în aplicare toate ideile.

Pentru cei care nu știu, cartierul se găsește la ieșirea din Remetea Mare, cea mai importantă cale de acces fiind cea dinspre sensul giratoriu de pe DN 6. Alte căi de acces există și dinspre vatra veche a satului, dar și dinspre Ianova, satul învecinat. La modul general, vorbim de un o suprafață de 138.000 de metri pătrați, împărțită în mai multe zone.

În ceea ce privește spațiile de locuit, sunt prevăzute locuințe individuale, duplexuri, dar și blocuri, pe o suprafață totală de aproximativ 85.000 de metri pătrați. În principiu, este urmărită o dispunere aerisită de-a lungul celor 14 străzi ale cartierului. Deși sunt parte a unui concept general, fiecare dintre cele peste 600 de locuințe va putea fi personalizată în funcție de cerințele clienților, sub atenția echipei de arhitecți.

Spațiile comerciale sunt amplasate la intrarea în cartier și vor fi împărțite în trei zone, ocupând în total 33.000 de metri pătrați. Una dintre aceste zone comerciale va fi dedicată unui mare supermarket, iar în rest vor fi amenajate restaurante, farmacii și alte mici magazine. În rest, sunt prevăzute și două parcuri care se vor întinde pe 6.500 de metri pătrați, dar și teren de fotbal și teren de tenis.

În iunie au intrat utilajele pe teren, iar în prezent, după ce au fost trase utilitățile, au început să fie ridicate și primele locuințe. Vorbim de zece apartamente în cinci „Alpha Duplexuri”. Fiecare are 83 de metri pătrați utili, trei camere, două băi, terasă și pod proprii. În trend cu cerințele de pe piață, încălzirea este în pardosea, iar înălțimea parterului este de 2,9 metri. „O casă frumoasă, optimizată, bine împărțită, organizată cum trebuie, construită din materiale de calitate”, rezumă cei de la Alpha City Residence.

Dezvoltatorul le oferă clienților posibilitatea de a-și personaliza locuința pornind de la culoarea pereților, până la materialele și designul podelelor sau modelul centralei, toate incluse în costul stabilit, în anumite limite. De asemenea, clienții pot alege dacă vor bucătărie și cameră de zi „închise” sau optează pentru un singur spațiu open-space.

Cele două camere au 15, respectiv 16 metri pătrați. Cea mai mare, „matrimonială”, are și baie proprie, echipată cu bideu, toaletă, vană și chiuvetă. Cealaltă, care deservește toată casa, la fel, dar cu cabină de duș în loc de cadă. Camera de zi și bucătăria ar avea fie 32 de metri pătrați dacă rămân „open-space”, fie 24, dacă sunt „închise”.

Cel mai important argument al celor de la Alpha City Residence este prețul: pentru o astfel de locuință ofertele încep de la 99.500 de euro. Primii clienți din „Alpha Duplexuri” i-ar putea primi câteva săptămâni. Per total, ritmul de teren indică un termen de două luni și jumătate pentru ridicarea „cap-coadă” a unei asemenea construcții.

În viitorul apropiat, în cartier urmează să înceapă și construcția caselor individuale și a altor duplexuri de diferite suprafețe, iar ceva mai târziu și a blocurilor, dar cei care însă doresc să ocupe singuri de construcție pot achiziționa și teren în cadrul Alpha City Residence.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina web a dezvoltatorului și pe pagina de facebook.

Comentarii

comentarii