Acasă Actualitate Alte două persoane din Timiș, depistate părăsind domiciliul, cu toate că erau...

Alte două persoane din Timiș, depistate părăsind domiciliul, cu toate că erau în izolare

854
DISTRIBUIȚI

Prefectura județului Timiș arată că a crescut, încă o dată, numărul persoanelor izolate la domiciliu în județ. Dacă ieri, numărul acestora era de 3.088, astăzi, 4 iunie, acesta a crescut la 3.168. În același timp, joi dimineață, în Timiș se aflau 72 de persoane în centrele de carantină.

„Polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, informează reprezentanții Prefecturii.

În ultimele 24 de ore, oamenii legii au verificat 1.810 persoane pentru a verifica dacă respectă măsurile de izolare sau carantină, după caz. Cu această ocazie, polițiștii au  depistat două persoane care nu au respectat măsurile de izolare.„Acestea s-au ales cu sancțiuni contravenționale în valoare totală  de 2.000 lei și au fost introduse în carantină, urmând să suporte cheltuielile de carantinare”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș.

Comentarii

comentarii