Acasă Actualitate Alte trei școli din Timișoara trec în online din cauza frigului din...

Alte trei școli din Timișoara trec în online din cauza frigului din clase. În total, sunt 4

303
DISTRIBUIȚI

Temperatura ambientală este foarte scăzută în unitățile de învățământ din Timișoara, de aceea alte trei școli au decis să treacă în online din cauza frigului din clase. În total sunt patru.

În 50% dintre încăperi erau 20 de grade. Prin urmare, Inspectoratul Școlar Județean Timiș a luat legătura cu reprezentanții școlilor pentru a analiza problema.

Prof. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș, a explicat, miercuri 13 octombrie: ”Am discutat cu directorii, iar decizia aparține consiliilor de administrație. Patru unități de învățământ au decis suspendarea cursurilor din cazua frigului din clase și trecerea în online. Cerererile au fost trimisă ISJ Timiș, miercuri. Este vorba de Școala gimanzială nr. 16, Școala nr. 19 și Colegiul Ana Aslan, pe lângă Colegiul Grigore Moisil. În total sunt aproape 5.000 de elevi care vor învăța în online acasă din cauza frigului din clase. Probabil vor fi și alte unități de învățământ care vor solicita ISJ Timiș să treacă în online. Nu e o noutate. Noi suntem obișnuiți ca în fiecare an să avem această temperatură în clase. Este o chestiune care ține de infrastructură!”.

Comentarii

comentarii