Acasă Cultura Alternosfera cu THEATROLL – Corbul Troian – ajunge, marți seara,  pe scena...

Alternosfera cu THEATROLL – Corbul Troian – ajunge, marți seara,  pe scena Operei Naționale Timișoara

DISTRIBUIȚI

Alternosfera din Republica Moldova, una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ, ajunge cu THEATROLL – Corbul Troian – pe scena Operei Române Timișoara, marți 2 noiembrie, de la ora 20.00, unde va susține un concert-eveniment.

Povestea Theatroll a mai trecut prin Cluj-Napoca (31 octombrie, Opera Națională Română), prin Timișoara (2 noiembrie, Opera Națională Română), apoi continuă în Sibiu (4 noiembrie, Sala Thalia), Brașov (7 noiembrie, Teatrul Sică Alexandrescu).

THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale formației să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

”Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevarat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise. O serie de concerte în săli de teatru va avea loc în toamnă”, mărturisesc membrii formației Alternosfera.

 

Comentarii

comentarii