Acasă Actualitate Alumni Alin Chișiu: “UVVG Arad era opțiunea cea mai bună…!”

Alumni Alin Chișiu: “UVVG Arad era opțiunea cea mai bună…!”

DISTRIBUIȚI

Alin a absolvit specializarea Marketing, din cadrul Facultății de Marketing, Management și Informatică a U.V.V.G. din Arad, în anul 2000. 
 
În prezent, are mai multe magazine cu produse bio, în Arad, fiind și furnizor de produse bio pentru mai multe lanțuri de magazine din Arad și din țară. A ales să frecventeze U.V.V.G. pentru că, la vremea aceea, „era opțiunea cea mai bună. Și mă bucur că am făcut acel pas!”.
 
Cariera lui a debutat, ca în cazul mai multor absolvenți de marketing, într-o multinațională. În anul 2008, „am făcut trecerea la un business privat, pe care îl administrez și în momentul de față. A fost o schimbare majoră, destul de dură, dar experiența acumulată în anii anteriori, și cunoștințele dobândite în anii studenției m-au ajutat enorm.”
 
Despre viața de student, Alin ne-a povestit că „în general am rămas cu amintiri frumoase, dintr-o perioadă la fel de frumoasă. Colegii, profesorii, vremurile…toți și toate contribuie la aceste amintiri de neuitat.”
 
Proful preferat i-a fost „Adrian Nițu – foarte practic, documentat și cool”.
Mesajul lui Alin pentru actualii și viitorii studenți „Învățați, învățați și iar învățați. Respectați-vă colegii, profesorii și nu renunțați la visurile voastre”.

Comentarii

comentarii