Acasă Politica “Am dat peste extremiștii adevărați, la Timișoara!” AUR Timiș explică incidentul de...

“Am dat peste extremiștii adevărați, la Timișoara!” AUR Timiș explică incidentul de joi seara 

DISTRIBUIȚI

Joi seara, în timpul unei acțiuni electorale desfășurate în centrul Timișoarei, membrii echipei AUR au fost agresati fizic de către viceprimarul orașului, Ruben Lațcău (USR).

Totul s-a întâmplat sub privirile conducerii Alianței Dreapta Unită, fiind prezenți atât Vlad Voiculescu, cât și Eugen Tomac, Cătălin Drulă și Ludovic Orban.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Membrii AUR s-au deplasat în Piața Unirii din Timișoara pentru a lipi afișe electorale.

Acolo i-au întâlnit pe cei de la USR, care ieșiseră și ei la o acțiune în aceiași zonă. Singura diferență dintre grupul AUR și grupul USR a fost că cel din urmă era flancat de bodyguarzi.

AUR Timiș explică: “De ce? Numai ei știu. Probabil le este frică de ce cred timișorenii despre useriști. Cei de la USR au fost rugați să se dea la o parte, să îi lase și pe membrii AUR să lipeasa afișe electorale, dar aceștia au continuat să provoace, să înjure, să blocheze accesul la panoul electoral.

La scurt timp după acest episod, colegii noștri au început să îi ia la întrebări pe cei din USR cu privire la ce au făcut pentru Timișoara, la bătaia de joc din primăria lui Fritz, Vlad Voiculescu a fost întrebat despre vaccinuri.

Rezultatul? Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a devenit foarte agresiv, a început să flancheze și să împingă membrii AUR, a încercat să îi lovească, fiind cu greu potolit de colegii acestuia. Pe toate filmările se văd clar toate aceste lucruri.

Este ironic cum aceste specimene politice ne acuză pe noi de extremism, când acțiunile lor parcă sunt copiate direct din manualul unui dictator în devenire. Umblă cu bodyguarzii după ei, devin agresivi la cea mai mica întrebare, încearcă să blocheze accesul unui partid la un panou electoral de care ar trebui să beneficieze toate formațiunile politice, nu doar USR-ul. Cam așa arata marea speranță a progresismului de baltă în România.

Ca o încheiere, l-am văzut pe mafiotul de Freddy Simonis cum a ieșit și a spus că autoritățile trebuie să prevină astfel de acte de „huliganism”. Autoritățile mai bine s-ar uita chiar în curtea domnului Simonis, având în vedere legăturile acestuia dubioase cu golanii și interlopii atât din Timișoara, cât și din PSD și PNL”, se arată în comunicatul AUR Timiș.

 

Comentarii

comentarii