Acasă Actualitate Ambasadorul Elveției la București s-a întâlnit cu Alin Nica

Ambasadorul Elveției la București s-a întâlnit cu Alin Nica

DISTRIBUIȚI

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Confederației Elvețiene în România, Massimo Baggi, s-a întâlnit, luni, la Palatul Administrativ, cu președintele Consiliul Județean Timiș, Alin Nica.

Întâlnirea a fost un bun prilej pentru o discuție deschisă și constructivă, în care s-au abordat aspecte legate de relațiile dintre România și Elveția, cu accent pe domeniile de investiții din județul Timiș. Discuțiile s-au axat pe categorii precum învățământul dual, energie și agricultură, în care județul Timiș și Elveția pot colabora pentru a aduce beneficii concrete comunității noastre.

„Sunt recunoscător pentru sprijinul și colaborarea constantă oferite de partenerii elvețieni, concretizate prin proiecte care au contribuit la dezvoltarea regiunii noastre și la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Această întâlnire a reconfirmat importanța legăturilor dintre cele două țări, generând schimburi comerciale și culturale benefice pentru ambele părți”, a declarat Alin Nica.

Excelența Sa Massimo Baggi a subliniat angajamentul Ambasadei Elveției în consolidarea acestor relații și promovarea intereselor și valorilor elvețiene în întreaga țară și în regiune, asumându-și, în același timp, rolul de a fi un partener activ și implicat în dezvoltarea cooperării dintre cele două țări, prin susținerea proiectelor și inițiativelor care contribuie la consolidarea relațiilor bilaterale.

Comentarii

comentarii