Acasă Actualitate Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, în vizită la ÎPSS Ioan

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, în vizită la ÎPSS Ioan

467
DISTRIBUIȚI

Aflat pentru o scurtă vizită la Timișoara, ES Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a fost primit de ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului la Centrul eparhial.

Vizita înaltului oaspete la Mitropolia Banatului se înscrie în contextul bunelor relații existente între instituția noastră și Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Cu acest prilej, reamintim că Adrian Zuckerman este primul ambasador american care a participat la ceremonia de pomenire și de comemorare a martirilor Revoluției române din Timișoara, oficiată în catedrala noastră mitropolitană și, apoi, la crucea monument din fața lăcașului de cult.

În cadrul vizitei de azi, Excelența Sa Adrian Zuckerman, care își va încheia misiunea oficială la București, și-a luat rămas bun de la părintele mitropolit Ioan și l-a asigurat că pleacă din Timișoara și din România cu amintiri și impresii din cele mai plăcute.

La finalul vizitei, ÎPSS Ioan a oferit domnului ambasador Adrian Zuckerman un album cu catedrala mitropolitană din Timișoara.

 

Comentarii

comentarii