Acasă Eveniment Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat surprins în timp ce...

Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat surprins în timp ce arunca deșeuri dintr-o mașină lângă șoseaua de centură a Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au colaborat cu omologii lor și au desfășurat miercuri și joi, 9 și 10 noiembrie, o acțiune de patrulare la comun cu omologii din comuna învecinată Dumbrăvița pentru a identifica rampele de deșeuri clandestine. Chiar în timpul patrulării, un bărbat a fost surprins abandonând deșeuri pe terenurile de lângă șoseaua de centură. Acesta s-a ales cu 10.000 de lei amendă, dar și cu obligația de a igieniza terenurile.

„Chiar în timpul patrulărilor, polițiștii locali au observat un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară mai multe deșeuri. Acesta a declarat că lucrează în zonă și, în drum spre casă, a ales să scape de resturile din autovehiocul abandonându-le pe câmp. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali timișoreni cu 10.000 lei, conform OUG 92/2021, fiind totodată somat să strângă deșeurile abandonate și să le predea unui operator autorizat. Rampele clandestine de deșeuri identificate pe raza Timișoarei vor fi salubrizate de societatea de salubrizare Retim, la propunerea Poliției Locale”, transmit reprezentanții instituției.

Comentarii

comentarii