Acasă Actualitate Amendă de 2.000 de lei pentru reprezentanții unei spălătorii din Timișoara pentru...

Amendă de 2.000 de lei pentru reprezentanții unei spălătorii din Timișoara pentru că nu și-au suspendat activitatea

1315
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții unei spălători din Timișoara au fost sancționați pentru că nu și-au suspendat activitatea atunci când li s-a impus acest lucru.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, verificări cu privire la modul în care se respectă dispozițiile de suspendare a activității emise de primarul Municipiului Timișoara pentru o perioadă de 30 de zile în cazul societăților comerciale care au încălcat prevederile OG 99/2000 referitoare la deținerea acordului de funcționare.

S-a constatat că în cazul spălătoriei auto Nordica Vodă SRL, de pe str. Mareșal Ctin Prezan, nu se respectă decizia de suspendare, societatea continuând să funcționeze ilegal. Din acest motiv, reprezentanții acesteia au fost sancționați cu 2000 lei conform aceluiași act normativ, după ce anterior propunerii de suspendare a activității a mai fost sancționată de două ori cu amendă de 1500 lei. Polițiștii locali vor continua să verifice firma în cauză, urmând să fie aplicate sancțiuni până când reprezentanții acesteia vor intra în legalitate respectând decizia și obținând documentele necesare funcționării. De asemenea, acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare în condițiile în care și în cazul altor firme a fost propusă suspendarea activității ca urmare a nerespectării legislației referitoare la obținerea acordului de funcționare sau din cauza tulburării liniștii publice.

Comentarii

comentarii