Acasă Actualitate Amendă de 2.000 de lei pentru un club din Timișoara. Proprietarii nu...

Amendă de 2.000 de lei pentru un club din Timișoara. Proprietarii nu au respectat suspendarea dată de ISU

435
DISTRIBUIȚI

O societate comercială din Timișoara, MLM Benefic de pe strada Simion Bărnuțiu, care desfășoară activitatea de club, a fost sancționată cu amendă maximă de 2.000 lei, deoarece nu respecta dispoziția de suspendare stabilită de către reprezentanții ISU Timiș. În timpul unui control, inspectorii au constatat nereguli privind documentația necesară funcționării.

În cadrul aceleiași acțiuni, au mai fost verificate cinci firme, încă una dintre acestea pe linie de suspendare, iar alte patru cu privire la respectarea orelor de liniște. În cazul acestora, s-a constatat că funcționau legal și nu se mai tulbura liniștea.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au aplicat, anul trecut, 1.771 de amenzi și 56 de propuneri de suspendare a activității pentru societățile comerciale din oraș, pentru fapte de la tulburarea liniștii pe timp de noapte, până la nerespectarea orarului de funcționare, lipsa acordului de funcționare, lipsa altor documente necesare prezentării și desfacerii produselor. La verificările ulterioare, au fost constatate 32 de situații în care nu s-a respectat dispoziția de suspendare. Pentru acestea au fost aplicate, de asemenea, sancțiuni.

„Acțiunile pe această linie vor continua până la intrarea în legalitate a tuturor firmelor care sunt depistate cu nereguli”, atenționează Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii