Acasă Eveniment Amendă de 30.000 de lei pentru mizeria produsă de un șantier din...

Amendă de 30.000 de lei pentru mizeria produsă de un șantier din Timișoara

549
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 11 august, Poliția Locală Timișoara atrage atenția celor care și-au deschis șantiere în oraș asupra modului în care se gestionează deșeurile provenite din construcții. În luna august, au fost aplicate șapte amenzi acolo unde s-a constatat că nu sunt respectate toate măsurile impuse de HCL 189/2020 și Legea 211/2011. Un caz mai special a avut în prim-plan un șantier de pe Calea Dorobanților, unde a fost dată o amendă de 30.000 de lei.

„S-a constatat că unii constructori continuă să încalce grav legislația în domeniu, motiv pentru care au aplicat sancțiuni pe măsură. (…) Un caz mai aparte a fost constatat de polițiștii locali pe Calea Dorobanților, unde o societate comercială a primit o amendă în valoare de 30.000 lei pentru mizeria de pe șantierul pe care îl gestiona”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Aceștia atrag atenția ca atât persoanele juridice, cât și persoanele fizice trebuie să se informeze și să ia toate măsurile legale privind gestionarea deșeurilor din construcții. Altfel, vor fi aplicate, ca și până acum, sancțiuni contravenționale. De la începutul anului, polițiștii locali din Timișoara au dat 59 de amenzi pentru mizeria produsă în șantiere.

Comentarii

comentarii