Acasă Eveniment Amendă pentru o terasă de pe Pârvan, care a organizat o petrecere...

Amendă pentru o terasă de pe Pârvan, care a organizat o petrecere prea zgomotoasă noaptea, în mijlocul săptămânii

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara nu i-au scutit de amenzi pe cei care au dat muzica prea tare în minivacanța de 1 Iunie. Mai precis, au fost semnalate două cazuri în noaptea de marți spre miercuri: un cetățean din zona Steaua și un local de pe bd. Vasile Pârvan. În cele două cazuri au fost date amenzi de 1.000, respectiv de 1.500 de lei.

„În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, polițiștii locali s-au deplasat în zona Steaua, ca urmare a unei sesizări prin care se semnala faptul că un cetățean a uitat și că este mijlocul săptămânii și că este o oră atât de târzie și a dat drumul la muzică foarte tare producând un real disconfort vecinilor. Cel în cauză a fost identificat și sancționat cu 1000 lei, conform Legii 61/1991 republicată”, transmit reprezentanții Poliției Locale în legătură cu primul caz.

„La scurt timp, a fost semnalată o altă situație asemănătoare în zona centrală, la societatea comercială River Fun Garden, de pe Bdul Vasile Pârvan, unde muzica la intensitate ridicată deranja locuitorii din zonă. Și în acest caz polițiștii locali au aplicat o sancțiune de 1500 lei reprezentanților terasei”, spun aceștia și despre celălalt.

În ultimele luni, de când s-a încălzit vremea, polițiștii locali au constatat tot mai multe încălcări ale legilor privind liniștea publică. Astfel, au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale persoanelor fizice și juridice care au deranjat locuitorii din vecinătate prin muzica dată la maxim pe timp de noapte.

Comentarii

comentarii