Acasă Actualitate Amendă pentru un şofer care arunca cu… injurii în poliţiştii locali

Amendă pentru un şofer care arunca cu… injurii în poliţiştii locali

389
DISTRIBUIȚI

Zilele trecute polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră aflați în serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Timișoara au depistat un conducător auto care circula cu un autoturism marca Audi din spre Piața Sântul Gheorghe în direcția Pieței Libertății.

Acesta a oprit la intersecția cu strada Vasile Alexandri și a părăsit autoturismul. Polițiștii locali aflați la fața locului au cerut conducătorului auto să prezinte actele de identitate și i-au adus la cunoștiință acestuia faptul că a încălcat prevederile OUG 195/2002 republicată și nu a respectat indicatorul cu semnul interzis circulația în ambele sensuri. A. Cristian de 40 de ani a refuzat să se legitimeze, totodată adresând injurii polițiștilor locali.
Pentru încălcările legislației care reglementează circulația pe drumurile publice conducătorul auto a fost sancționat cu amendă de 180 lei și puncte de penalizare, iar pentru refuzul de a se legitima și adresarea de injurii persoana a mai fost sancționată cu amendă de 1000 lei conform Legii 61/19991 republicată.

Comentarii

comentarii