Acasă Actualitate Amendat după ce a aruncat saci cu deșeuri dintr-un microbuz, în Piața...

Amendat după ce a aruncat saci cu deșeuri dintr-un microbuz, în Piața Traian din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat verificările pentru depistarea celor care abandonează cantități considerabile de deșeuri, contribuind la formarea de rampe de gunoaie pe domeniul public.

În aceste zile, un cetățean care a abandonat dintr-un microbuz saci cu deșeuri în Piața Traian a fost sancționat după ce a fost identificat în urma unor fotografii. Pe strada Liniștei, unde s-a sesizat existența unor rampe de deșeuri a fost identificat un imobil, aparținând unei societăți italiene care se ocupă de imobiliare, în incinta căruia locuiește o familie care nu deținea contract de colectare a deșeurilor cu Retim SA, motiv pentru care cei în cauză au fost sancționați, rampele de pe această stradă fiind igienizate ulterior la intervenția polițiștilor locali. O societate de pe Calea Buziașului, care are ca obiect de activitate jocurile de noroc, a fost sancționată ca urmare a abandonării de către angajații acesteia de deșeuri pe str. Dimineții.

Demn de menționat este faptul că un cetățean din zonă a făcut voluntar curățenie în această zonă. În toate aceste cazuri sancțiunile au fost între 1000 și 2500 lei. Poliția Locală atrage din nou atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice. 

Comentarii

comentarii