Acasă Actualitate Amenzi de 26.000 de lei pentru afișele publicitare lipite în locuri nepermise...

Amenzi de 26.000 de lei pentru afișele publicitare lipite în locuri nepermise sau fără aviz

414
DISTRIBUIȚI

După controalele făcute în mai multe zone din Timișoara, în luna ianuarie, polițiștii locali de la Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au constatat multiple nereguli privitoare la modul în care sunt amplasate mijloacele de publicitate pe domeniul public. Astfel, au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.000 de lei.

În cele mai multe situații,a fost vorba de amplasarea mijloacelor de publicitate fără deținerea avizului de laPrimărie.Astfel de cazuri au fost constatate la persoane fizice și societăți de pe Calea Buziașului, străzile Behelei, Bucovinei, Bdul 16 Decembrie 1989, Lalelelor, Constantin Prezan și din Piața Traian. De asemenea, au mai fost sancționați cei care au pus mijlocele publicitare în locuri neautorizate.

Cu promisiunea că astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare, Poliția Locală Timișoara atrage atenția „atât persoanelor fizice cât și celor juridice să respecte legislația din domeniu pentru a evita aplicarea de sancțiuni pentru astfel de fapte”.

Comentarii

comentarii