Acasă Actualitate Amenzi de 7.500 de lei la autogara Autotim

Amenzi de 7.500 de lei la autogara Autotim

433
DISTRIBUIȚI

În urma unor ample verificări în zona Splaiului Tudor Vladimirescu, la Autogara Autotim, unde au fost făcute sesizări referitoare la o cantitate semnificativă de deșeuri împrăștiate în perimetrul respectiv, polițiștii locali au dat trei amenzi, în valoare totală de 7.500 de lei.

Primele două sancțiuni, de 5.000 de lei, au fost aplicate societății care utilizează platforma de îmbarcare/debarcare pasageri,conform HCL371/2007,pentru neîntreținerea curățeniei pe platforma utilizată și pentru că firma nu a încheiat contract de salubrizare cu operatorul acestor servicii.

Extinzând verificările în zonă, a fost controlată și Autogara Autotim. Și aici au fost constatate cantități mari de deșeuri dispersate în incinta autogării, societatea fiind sancționată cu 2.500 de lei pentru neîntreținerea curățeniei. În ambele situații au fost dispuse și măsuri de remediere a situației cu reverificare a zonei în perioada următoare.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția:„Nu numai persoanele fizice, ci și cele juridice trebuie să ia măsuri de întreținere a curățeniei în perimetrele de care le au în posesie sau în administrare, în caz contrar riscând sancțiuni drastice”.

Comentarii

comentarii