Acasă Eveniment Amenzi de 800 de lei pentru doi tineri care făceau drifturi la...

Amenzi de 800 de lei pentru doi tineri care făceau drifturi la Stadionul „Dan Păltinișanu”

DISTRIBUIȚI

În acest weekend, alți doi tineri șoferi au fost amendați cu câte 800 de lei pentru că făceau drifturi și își turau motoarele mașinilor în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”. Cei doi, de 32 și de 24 de ani, sunt din Bobda și, respectiv, Bucovăț.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în acest weekend, în zona Stadionului Dan Păltinișanu, au mai depistat doi tineri care se distrau turând motoarele autovehiculelor pe care le conduceau. Este vorba de doi tineri, de 32 și 24 de ani, cu domicilii în Bobda și Bucovăț, care au făcut drifturi și au turat motoarele autoturismelor BMW, deși era trecut de miezul nopții de vineri spre sâmbătă, deranjând locuitorii din zonă”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Unul dintre tineri, fără a-și da seama probabil de consecințele distracției lor, a declarat că îi pare rău că a «făcut acest lucru de față cu polițiștii locali». Distracția i-a costat pe fiecare dintre ei 800 de lei, reprezentând sancțiunea aplicată conform HCL 371/2007 modificată.

„Deși pentru o perioadă cei depistați se potolesc din astfel de activități, se pare că sunt alți tineri care nu știu că fapta prevăzută de actul normativ menționat, respectiv folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reprezintă contravenție. Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispecratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112”, mai amintesc reprezentanții instituției.

Comentarii

comentarii