Acasă Actualitate Amenzi de peste 46.000 lei pentru șoferii de camioane ilegaliști, la Timișoara

Amenzi de peste 46.000 lei pentru șoferii de camioane ilegaliști, la Timișoara

700
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat verificările cu privire la depistarea conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile legale referitoare la circulația pe raza municipiului Timișoara.

16 conducători auto de autovehicule de mare tonaj au fost sancționați în ultima săptămână de polițiștii locali după ce au fost depistați încălcând prevederile privind circulația pe drumurile publice, dar și cea privind achitarea taxei de tranzit. Acești șoferi au și circulat și parcat pe anumite sectoare de drum unde accesul lor este interzis. Sancțiunile totale s-au ridicat la 46.400 lei.

Cele mai frecvente încălcări ale legislației au fost constatate în această săptămână în zonele Pasajul Jiul cu Republicii, pe Pestalozzi și chiar pe Bdul Regele Ferdinand, în zona centrală.

Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage din nou atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să următească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite.

Comentarii

comentarii